Zielen

 

Als een mens overlijdt, wordt zijn lichaam begraven of gecremeerd. De ziel is het niet stoffelijke deel van de mens, wat verbonden is met het universum, het goddelijke en het lichaam is eigenlijk diens woning. Als het goed is, gaat de ziel terug naar het universum, god, de engelen of hoe je het noemen wilt. Maar dat is in het gunstige geval als de betreffende ziel niet plotseling overleden is, een ongeluk gehad heeft, om het leven gebracht is of noem maar op. Als dat niet gebeurt, zitten ze gevangen in een tussenwereld en weten vaak de weg naar het licht niet of willen dat niet om verschillende redenen.

ZIELEN IN JE ENERGIEVELD

Zielen kunnen zich aan je vasthechten aan je aura/ energieveld. In feite zit die ziel dan in jou leefwereld. Omdat dit gebeurt in energie (en de meeste mensen hier geen kennis van hebben) gaat dit vaak onbewust. Dit gaat niet zomaar, er zijn de juiste voorwaarden voor nodig. Veel mensen creëren die voorwaarden zonder dat ze het zelf weten.

Om zich als ziel vast te hechten in iemands aura is het noodzakelijk dat de persoon een opening (of meerdere openingen) in zijn aura heeft. Er zijn een aantal simpele manieren en technieken om dat te veroorzaken. Meditatie technieken, inwijdingen, rituelen, genezingen van buitenaf, zijn allemaal manieren om je aura open te zetten voor zielen. Maar ook overmatig drank of drugs gebruik kan dit veroorzaken, of bepaalde gebeurtenissen in iemands leven die hij/zij op lange termijn niet kan verwerken. De ziel herkent zich als het ware in jou als “gelijke” met vaak soortgelijke ervaringen.

Wat is een lek/opening in je energie-lichaam?
Lekken tussen het lichamelijke en stoffelijke lichaam zijn o.a. waar te nemen in de aura en in de chakra’s van mensen. Als een ziel eenmaal verbonden wordt met de aura van een mens op aarde, is het voor zowel de mens als voor de ziel niet mogelijk om zich zomaar los te maken.

Het enige wat de ziel kan doen is dus afwachten tot de aardse persoon zich bewuster wordt en aan zichzelf gaat werken waardoor beide zielen weer loskomen van elkaar, of de ziel verder helpt naar gene zijde.

Voor de persoon op aarde is het ook voelbaar doordat hij bijvoorbeeld steeds last kan hebben van lichamelijke stoornissen. Door de energie van de ziel kan er een blokkade ontstaan in de energiedoorstroming van de mens op aarde. Deze blokkades zijn te vergelijken met de blokkades die de mens zelf maakt, doordat hij in situaties komt waar hij op dat moment niet weet wat hij met zijn gevoelens aan moet en deze wegstopt. Een voorbeeld hiervan is, verdriet wat vast komt te zitten op de borst, waardoor er problemen kunnen zijn met de longen en de luchtwegen.

Verwarring ontstaat vaak doordat teveel van de ontstane energie in het hoofd blijft zitten, en men teveel in het hoofd (gedachten en denken) bezig is. Met daardoor eventueel ook weer de fysieke klachten, zoals hoofdpijn, migraine, slapeloosheid etc. Ook alcohol en drugsgebruik veroorzaken lekken in de aura, en zorgen ervoor dat de energie niet door kan stromen.

AURA EN NEGATIEVE ENERGIEËN

Paranormaal begaafden kunnen aura’s zien of voelen. De aura laat via diverse kleuren zien hoe iemand is en zich voelt op dat moment. Hoe meer de aura trilt, hoe sterker het krachtveld, hoe minder het trilt, hoe zwakker het is. Mensen met een zwakkere aura zijn gevoeliger voor negatieve energieën. In het aura stromen diverse energieën en via onze aura en chakra’s pikken we andere energieën op die we gebruiken om waar te nemen en om te leven. Binnenin onze aura bevindt zich onze eigen geest met ziel. De aanwezigheid van een negatieve energie in onze aura leidt tot storingen en opeenhopingen van energie wat weer leidt tot klachten die zich kunnen uiten in emotionele en psychische en lichamelijke stoornissen.

Het verzwakken van je aura kan diverse oorzaken hebben:

  • Negatieve aardstraling en ook mindere mate electro-smog, straling door elektriciteit etc.
  • Overmatig gebruik van drank en of drugs, waardoor beelden uit andere dimensies. doorkomen afhankelijk van hoe men persoonlijk is, zorgen voor een slechte energiedoorstroming in de aura en maken de aura kapot.
  • Aanleg, bijvoorbeeld overgevoeligheid voor geestelijke krachten en er niet mee om kunnen gaan
  • Trauma’s of andere momenten van extreme zwaktes door ziektes en/of emotionele gebeurtenissen die niet goed verankert worden met het lichaam. Door deze zwakke momenten kunnen de teveel aan emoties niet door het lichaam verwerkt worden en ontstaan er diverse lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, migraine, slapeloosheid en spanningen.
  • Jezelf openstellen zonder op de hoogte te zijn voor de gevaren, bijvoorbeeld door verkeerde meditatie of inwijdingen of rituelen.
  • Door onder andere deze oorzaken kunnen er gaten in de aura ontstaan waardoor negatieve invloeden van buitenaf de kans hebben om zich in de aura van die persoon te hechten met alle mogelijke gevolgen, het zogenaamde aura-lifting. Belangrijk dus is jezelf beschermen.

Heb je vragen of hulp nodig? Laat het me weten!