Wie ben ik?

Ik ben Aradia van Lissum. Ik ben holistisch energetisch therapeut, homeopaat, levenspadcoach, reikimaster, Yin yoga-teacher en diergezondheidsadviseur.

Voor mij is iedereen uniek, zowel mens als dier. Iedereen heeft het recht volledig zichzelf te zijn en zichzelf te ontwikkelen. Een klacht of probleem is bij iedereen anders.
Denk maar aan een regendruppel. Iedere regendruppel lijkt in feite hetzelfde. Wat hem uniek maakt, is waar hij vandaan komt en in welke vorm. En waar hij op aarde terecht komt. Het maakt een groot verschil of de regendruppel in de oceaan terecht komt of precies op een plant in de woestijn.

Met een klacht of probleem is het net zo. De omstandigheden zijn net zo belangrijk. Een probleem of de klacht staat nooit op zichzelf. Jij als geheel bent uniek en belangrijk.

Lichaam, geest en ziel staan in verbinding met elkaar. Ze hebben ook invloed op elkaar. Daarom werk ik holistisch. Ik kijk naar het geheel en niet naar aparte delen. Er zijn meerdere mogelijkheden en manieren waarop ik jou kan helpen.

Hier heb ik de volgende opleidingen en workshops voor gevolgd:

• Homeopathie
• Reiki 1e en 2e graad en Master
• Bach bloesemtherapie
• Diergezondheidsadviseur
• HBO Kindercoaching
• Module HBO Trauma coaching
• HBO Kruidengeneeskunde
• Dagopleiding “Infecties en Ontstekingen”
• Dagopleiding “Hormonen”
• Dagopleiding “Stress, Insuline en het Immuunsysteem”
• Workshop “Vanzelf genezen”
• Oude religie 1e en 2e graad
• Yin yoga-teacher
• Basis kinesiologie
• HBO Medische en Psychische basiskennis
• Agressie- en emotietraining

Wij zijn als mensen verbonden met Moeder Aarde, de natuur.
Sta je open voor een verandering en verbetering van je leven? Als je die verbinding met jezelf en de natuur weer wilt voelen en ervaren, je klacht of probleem wilt aanpakken, dan loop ik een stuk met je mee.
Ik wandel een stuk met je mee op je levenspad en gebruik mijn ervaring en opgedane kennis om je verder te helpen. We doen het samen, maar jij hebt de eindregie.

Wil je meer te weten komen over mij als persoon, kijk dan hier

IMG_6199