Trainingen&Workshops

Workshop “Een vleugje magie”

Waarom werden kruidenvrouwen vroeger heggenrijder of heks genoemd? Welke magie pasten ze toe? Of waren het gewone mensen met veel kennis over geneeskrachtige kruiden, edelstenen en geneeswijzen? Waren ze misschien helderziend? Iets wat voor ons nu redelijk normaal is.

Tijdens deze workshop neem ik je even mee naar de tijd van deze kruidenvrouwen. Daarna gaan we kijken wat edelstenen nou precies zijn. Moet je erin geloven of hebben ze echt een helende werking? En we kijken naar wat alledaagse kruiden.

De edelstenen die aanwezig zijn, kunnen bekeken, vastgehouden en getest worden of ze goed voor je zijn. De kruidenthee kan gedronken worden, maar natuurlijk is er ook “gewone” thee en koffie met wat lekkers.

Kosten: € 15,= per persoon.
Je kunt een afspraak maken voor deze workshop.
Het minimum aantal personen voor deze workshop is 4 personen.
Het maximum wat ik kwijt kan in mijn ruimte, is 6 personen.

 

Workshop “Van Wichelroede tot Biotensor”

Wat zijn de verschillen en de overeenkomsten tussen een wichelroede en een biotensor? En wat kun je er mee? En wat is een pendel?
Pendels werden lang geleden al gebruikt voor het zoeken naar onder andere schatten, wateraders en energieën.
Wil je er meer over weten én wil je kijken of je er mee overweg kunt?

Tijdens de workshop krijg je nog wat meer informatie over de pendel, de wichelroede en de biotensor. Hierna gaan we er mee aan de slag! Er zijn genoeg leuke dingen om uit te testen.

Met minimaal 4 en maximaal 6 personen kun jij je opgeven voor deze workshop en plannen we een datum in waarop het jullie goed uitkomt!

Kosten: € 15,= per persoon.
Inclusief thee/koffie met iets lekkers.