Reiki

Reikibehandeling

Een reikibehandeling geeft een ontspannen, aangename en helende energie. Reiki geeft ontspanning, heft energieblokkades op, ontgift, voert helende levensenergie aan en verhoogt de vibratiefrequentie van het lichaam.

Tijdens de behandeling wordt rustige en ontspannen muziek afgespeeld en eventueel een wierookstokje of etherische olie gebrand.

Reiki kan zeker ook goed gegeven worden bij lichamelijke klachten naast een reguliere behandeling van een arts. Er zijn dan meerdere reikibehandelingen nodig.
Reiki is nooit een vervanging van een reguliere behandeling!
Naar gelang de klacht zal ik in overleg beslissen wanneer het best met de reikibehandelingen gestart kan worden.

Reactie van een klant:

Ik heb bij Aradia een heerlijke en ontspannende reikibehandeling gehad.
Ik kan er voorlopig weer even een paar weken tegen.

 

Reiki ‘Plus’

Een reiki ‘plus’ behandeling is een normale reiki behandeling met iets extra’s!
Ik kan tijdens de behandeling edelstenen inzetten. De werking van de edelstenen wordt versterkt door de reiki en is extra helend.

Ook is er de mogelijkheid om na de normale reikibehandeling een kaartreading te doen aanvullend aan de behandeling.

 

Ik ben Reiki-master. Door alle reiki-inwijdingen ben ik als persoon en op spiritueel niveau gegroeid. Mijn allereerste reiki-inwijding ontving ik in 2002.
Gedeeltelijk magnetiseer ik ook tijdens de reiki-behandeling. Dit gaat automatisch.

De grondlegger van Reiki is Mikao Usui.

Mikao Usui is geboren op 15 augustus 1865 in het dorpje Taniai-mura nu Miyama-cho. Zijn familie was welgesteld en leefde sinds elf generaties in dit dorp.

Hij had in het jaar 1900 een bijna dood ervaring waarbij hij in visioenen instructies kreeg van Boeddha. Deze ervaring bracht Mikao Usui ertoe zich te verdiepen op de betekenis van het leven. Het zou zijn leven voor drastisch veranderen. Mikao Usui verdiepte zich volledig in de esoterische wetenschap van healing zoals die onderwezen werd door Boeddha en spiritualiteit in de breedste zin van het woord. Jarenlang heeft hij de geschriften van een volgeling van Gautama Boeddha mogen bestuderen. Dit hij niet zonder jarenlange studie en verdieping vooraf kunnen doen. Na periode van vasten en mediteren van 21 dagen werd Usui ingewijd door de Allerhoogste Schepper.

Mikao Usui heeft reiki niet uitgevonden of bedacht, hij heeft een methode ontwikkeld waardoor het eenvoudiger werd om gericht met deze energie te werken zonder dat zijn leerlingen een jarenlange studie en verder spirituele verdieping hoefden te volgen, zoals hij dit zelf wel heeft gedaan.

 

Wil je mijn tarieven weten? Klik dan hier