Reiki

Een reiki-behandeling geeft een ontspannen, aangename en helende energie. Reiki geeft ontspanning, heft energieblokkades op, ontgift, voert helende levensenergie aan en verhoogt de vibratiefrequentie van het lichaam

Tijdens de behandeling wordt rustige en ontspannen muziek afgespeeld en eventueel een wierookstokje gebrand.

Ik ben Reiki-master. Door alle reiki-inwijdingen ben ik als persoon en op spiritueel niveau gegroeid. Mijn allereerste reiki-inwijding ontving ik in 2002.
Gedeeltelijk magnetiseer ik ook tijdens de reiki-behandeling. Dit gaat automatisch.

De grondlegger van Reiki is Mikao Usui.

Mikao Usui is geboren op 15 augustus 1865 in het dorpje Taniai-mura nu Miyama-cho. Zijn familie was welgesteld en leefde sinds elf generaties in dit dorp.

Hij had in het jaar 1900 een bijna dood ervaring waarbij hij in visioenen instructies kreeg van Boeddha. Deze ervaring bracht Mikao Usui ertoe zich te verdiepen op de betekenis van het leven. Het zou zijn leven voor drastisch veranderen. Mikao Usui verdiepte zich volledig in de esoterische wetenschap van healing zoals die onderwezen werd door Boeddha en spiritualiteit in de breedste zin van het woord. Jarenlang heeft hij de geschriften van een volgeling van Gautama Boeddha mogen bestuderen. Dit hij niet zonder jarenlange studie en verdieping vooraf kunnen doen. Na periode van vasten en mediteren van 21 dagen werd Usui ingewijd door de Allerhoogste Schepper.

Mikao Usui heeft reiki niet uitgevonden of bedacht, hij heeft een methode ontwikkeld waardoor het eenvoudiger werd om gericht met deze energie te werken zonder dat zijn leerlingen een jarenlange studie en verder spirituele verdieping hoefden te volgen, zoals hij dit zelf wel heeft gedaan.

Reiki ‘Plus’

Een reiki ‘plus’ behandeling is een normale reiki behandeling met iets extra’s!
Ik kan tijdens de behandeling edelstenen inzetten. De werking van de edelstenen wordt versterkt door de reiki en is extra helend.
Ook is er de mogelijkheid om na de normale reikibehandeling een reading te doen aanvullend aan de behandeling.

Bij magnetiseren wordt er ook Universele energie gebruikt, maar deels ook de eigen energie. Reiki lijkt veel minder inspannend voor de gever dan magnetiseren. Met magnetiseren “strijkt” men meestal met de handen boven het te behandelen lichaamsdeel van de klant. Grondlegger is de Duitse arts F.A. Mesmer.

Reactie van een klant:

Ik heb bij Aradia een heerlijke en ontspannende reikibehandeling gehad.
Ik kan er voorlopig weer even een paar weken tegen.

 

Wil je mijn tarieven weten? Klik dan hier

 

Reiki Reiki bij dieren