Reiki

Reikibehandeling

Een reikibehandeling geeft een ontspannen en helende energie.

Het effect van reiki:

  • Reiki geeft ontspanning
  • Het heft energieblokkades op
  • Reiki ontgift je lichaam
  • Het voert helende levensenergie aan
  • Reiki verhoogt de vibratiefrequentie van het lichaam.

Tijdens de behandeling wordt rustige, ontspannen muziek afgespeeld. Eventueel wordt er een wierookstokje of etherische olie gebrand.

Reiki kan zéker ook gegeven worden bij lichamelijke klachten naast een reguliere behandeling van een arts. Er zijn dan meerdere reikibehandelingen nodig.
Reiki is nooit een vervanging van een reguliere behandeling!
Aan de hand de klacht zal ik in overleg beslissen wanneer het best met de reikibehandelingen gestart kan worden.

 

 

Reiki Master 3A Certificaat

 

Ik ben Reiki-master. Door alle reiki-inwijdingen ben ik als persoon en op spiritueel niveau gegroeid. Mijn allereerste reiki-inwijding ontving ik in 2002.
Gedeeltelijk magnetiseer ik ook tijdens de reiki-behandeling. Dit gaat automatisch.

De grondlegger van Reiki is Mikao Usui.

Mikao Usui is geboren op 15 augustus 1865 in het dorpje Taniai-mura nu Miyama-cho. Zijn familie was welgesteld en leefde sinds elf generaties in dit dorp.

Hij had in het jaar 1900 een bijna dood ervaring waarbij hij in visioenen instructies kreeg van Boeddha. Deze ervaring bracht Mikao Usui ertoe zich te verdiepen op de betekenis van het leven. Het verandert zijn leven drastisch. Mikao Usui verdiepte zich volledig in de esoterische wetenschap van healing, zoals die onderwezen werd door Boeddha. Hij verdiept zich verder in spiritualiteit in de breedste zin van het woord.

Jarenlang heeft Mikao Usui de geschriften van een volgeling van Gautama Boeddha mogen bestuderen. Dit had hij niet zonder jarenlange studie en verdieping vooraf kunnen doen. Na periode van vasten en mediteren van 21 dagen werd Usui ingewijd door de Allerhoogste Schepper.

Mikao Usui heeft reiki niet uitgevonden of bedacht. Hij heeft een methode ontwikkeld waardoor het eenvoudiger werd om gericht met deze energie te werken zonder dat zijn leerlingen een jarenlange studie en verder spirituele verdieping hoefden te volgen.

Praktijkruimte Magical Nature Assen, Drenthe

 

Tarieven  Home