Over mij

Mijn passies zijn de natuur, de maan, de seizoenen, dieren, homeopathie, Bach bloesems, natuurgeneesmiddelen, reiki, yoga en creatief bezig zijn.
Ik geloof dat iedereen een eigen unieke ritme heeft in het leven van waaruit zij het beste functioneren. Ik geloof in een wereld waarin iedereen zijn eigen natuurlijk ritme van het leven kan volgen en geluk kan vinden.

Ik ben geboren en opgegroeid in Amersfoort. Mijn moeder heeft mijn broer en mij grotendeels alleen opgevoed. Dit komt omdat mijn vader jong is overleden aan een hersentumor. Ik was toen 7 jaar oud. Tot aan mijn 16e jaar ben ik nog een peettante, mijn allerbeste vriendin en beide opa’s verloren. Ik kreeg een het gevoel dat iedereen die ik liefhad, te vroeg overleed. Ik snapte niet waarom dit zo moest zijn.
Megalessen in loslaten waren dat voor mij als jong kind. Volwassenen toen hadden nog niet het vermoeden dat kinderen veel moeite kunnen hebben met het overlijden van een dierbare.


Helpen en er zijn voor een ander zat er al vroeg in.

Als klein kind was ik al graag buiten. Ik was toen al gek op de natuur en op dieren. Ik zat liever tussen de bessenstruiken dan in de zandbak die we in de tuin hadden. Sommige dieren hadden hulp nodig, ze waren gewond of verzwakt. Ik hielp de dieren voor zover ik dat kon. Daarbij hoorde bijvoorbeeld ook geld inzamelen voor de zeehondjes die in Canada doodgeknuppeld werden.

Als klein meisje had ik contact met mijn overleden vader en tante. Al dacht ik op dat moment dat het een mooie droom was. Het besef dat het geen droom was, kwam later pas. Tijdens de reikilessen en inwijdingen is mij dit verteld, zonder dat de Master mijn verhaal kende.

Ik ben altijd al een ondernemend type geweest. Ik zocht toen al de verbinding met de natuur en mensen in mijn directe omgeving. Ik hielp graag waar ik maar kon.
Toen ik groter werd, ontdekte ik dat er ook andere kinderen en volwassenen om mij heen waren die hulp nodig hadden.
Ik voelde hun verdriet en merkte wanneer mensen niet goed in hun vel zaten. Later kwam ik er ook achter, dat niet iedereen deze ervaringen heeft en dingen voelt.

Op mijn 18e werd ik verliefd op de geweldigste en liefste jongen van de wereld en op mijn 22e zijn we getrouwd en dat zijn we nog steeds. Mijn lief ís militair. Daardoor is hij in totaal 6 keer op uitzending geweest. Als gezin ben je er op zulke momenten voor elkaar én voor je uitgezonden partner natuurlijk, al is dat op afstand. Ook op die momenten kreeg ik weer aardig wat lessen in loslaten en had ik de neiging om steeds meer controle te willen houden op alles. Dat dit niet werkt, daar ben ik uiteindelijk wel achter gekomen.

Tussen 1993 en 2005 hebben we in Duitsland gewoond en zijn we binnen Duitsland een aantal keren verhuisd. In die periode heeft mijn moeder twee keer kanker gehad. Ik heb haar zoveel gesteund als mogelijk was. De tweede keer heeft ze de strijd verloren, ze overleed in 2004. Ze keek zo uit naar onze terugkeer naar Nederland. Die heeft ze niet meer mee mogen maken.

Na 12 jaar in Duitsland gewoond te hebben in verband met het werk van mijn man, zijn we in 2005 teruggekomen naar Nederland. Omdat ik in Duitsland zo dicht bij en in de natuur gewoond heb, kozen we voor Drenthe en zijn we in Assen gaan wonen. De natuurrijke provincie en met, natuurlijk, de Hunebedden.

De natuur is belangrijk.

De seizoenen zijn voor mij een belangrijke leidraad, waarnaar ik probeer te leven. Ze geven me houvast en ik geniet van ieder seizoen. De maan vind ik magisch mooi.
De energie van de maan, versterkt door de energie van de zon, beïnvloed ons. Dat was voor mij de reden om me te verdiepen in de Oude Religie en de 1e en 2e graad te ontvangen.

Kennis en ervaring

Ik heb meerdere studies gevolgd op het gebied van medische- en psychische basiskennis, homeopathie, natuurlijke geneeswijzen, energetische therapie, kruidengeneeskunde, coaching, reiki en yoga. Ik volg nog steeds Masterclasses en bijscholingen om bij te blijven en meer kennis op te doen.

Ik heb hierdoor een brede kennis en veel ervaring. Ik kan de theorie goed omzetten in de praktijk. Het is mijn missie wat doen voor anderen met de opgedane kennis en ervaring.

 

Jou gun ik ook die balans en het gevoel in je kracht te staan.

Ik wil jou helpen om weer in je kracht te staan en vanuit dat krachtcentrum weer in balans en harmonie te komen. Zodat jij de dingen kunt doen die je leuk vind om te doen. Zodat jij dingen kunt doen die je belangrijk vind, zonder dat je omver geblazen wordt door je omgeving óf door dingen die om je heen gebeuren. Een stabieler en gelukkiger leven.

Voor de mensen onder ons die geïnteresseerd zijn in astrologie; ik ben vissen, ascendant ram en maan in tweeling. Voor de mensen geïnteresseerd in de Maya-cultuur; ik ben kin 72, de Gele resonante-mens en geboren op een GAP-dag.

IMG_6217