Over mij

Ik ben Aradia van Lissum, geboren en opgegroeid in Amersfoort. Mijn moeder heeft mij en mijn broer grotendeels alleen opgevoed, omdat mijn vader is overleden toen ik 7 jaar oud was. Daarna ben ik tot aan mijn 15e jaar nog een peettante, mijn allerbeste vriendin en beide opa’s verloren. Ik kreeg een beetje het gevoel dat iedereen die ik liefhad, te vroeg overleed en werd daar verdrietig van.

Helpen en er zijn voor een ander zat er al vroeg in.

Als klein kind al was ik graag buiten en was ik gek op de natuur en op dieren. Ik zat liever tussen de bessenstruiken als in de zandbak die we in de tuin hadden. Sommige dieren hadden hulp nodig en dat was ook precies wat ik deed. Voor zover een meisje iets doen kán. Daarbij hoorde bijvoorbeeld ook geld inzamelen voor de zeehondjes die in Canada doodgeknuppeld werden (en nog worden). Ook heb ik als klein meisje contact gehad met mijn overleden vader en tante. Al dacht ik op dat moment dat het een mooie droom was. Het besef dat het geen droom was, kwam later pas. Tijdens de reikilessen en inwijdingen is mij dit verteld, zonder dat de Master mijn verhaal kende.

Ik ben altijd al een ondernemend typje geweest. Toen ik groter werd, merkte ik dat er ook kinderen en volwassenen zijn, die wel eens hulp nodig hebben. Ik voelde hun verdriet en voelde wanneer mensen niet goed in hun vel zaten.

Op mijn 18e ben ik verliefd geworden op de geweldigste vent van de wereld en op mijn 22e getrouwd. Mijn man ís militair. Daardoor is hij in totaal 5 keer op uitzending geweest. Als gezin ben je er op zulke momenten voor elkaar én voor je uitgezonden partner natuurlijk, al is dat op afstand. Ook op die momenten kreeg ik weer aardig wat lessen in loslaten en had ik de neiging om steeds meer controle te willen houden op alles. Dat dit niet werkt, daar ben ik uiteindelijk wel achter gekomen.

Na 12 jaar in Duitsland gewoond te hebben in verband met het werk van mijn man, zijn we in 2005 teruggekomen naar Nederland. Omdat ik in Duitsland zo dicht bij en in de natuur gewoond heb, kozen we voor Drenthe en zijn we in Assen gaan wonen. De natuurrijke provincie en met, natuurlijk, de Hunebedden.

De Natuur is belangrijk.

De seizoenen zijn voor mij een belangrijke leidraad, waarnaar ik probeer te leven. Ze geven me houvast en ik geniet van ieder seizoen. De maan vind ik magisch mooi.
De energie van de maan, versterkt door de energie van de zon, beïnvloed ons.
Ik zou niet zonder de maan en de natuur kunnen leven. De maan is ook de belangrijkste planeet in mijn geboortehoroscoop en ik voel daar echt een verbinding mee.

Ik heb meerdere studies gevolgd op het gebied van natuurlijke geneeswijzen, energetische therapie en coaching en reiki. Op veel gebieden ben ik tevens ervaringsdeskundige.
Het heeft mij veel tijd, energie, vallen en opstaan, het vinden van mijn spirituele pad en de reis naar mijn ziel en studie gekost om mijzelf te vinden, mijn eigen kracht te herkennen en erkennen en het vervolgens uit te kunnen dragen, zodat ik anderen kan helpen.

Ik volg mijn natuur, mijn intuïtie, wat goed voelt en waar ik goed in ben én waar ik voor gestudeerd heb.

Ik gun jou ook die balans en het gevoel in je kracht te staan.

Ik wil jou helpen om weer in je kracht te staan en vanuit dat krachtcentrum weer in balans en harmonie te komen. Zodat je de dingen kunt doen die je leuk vind om te doen. Zodat je dingen kunt doen die je belangrijk vind, zonder dat je omver geblazen wordt door je omgeving óf door dingen die om je heen gebeuren.

 

Voor de mensen onder ons die geïnteresseerd zijn in astrologie; ik ben vissen, ascendant ram en maan in tweeling. Voor de mensen geïnteresseerd in de Maya-cultuur; ik ben kin 72, de Gele resonante-mens en geboren op een GAP-dag.

Wil je weten wat “my drive” is om te doen wat ik doe? Kijk dan op Mijn Blog:
https://www.magicalnature.nl/2018/07/04/geen-schaduw-zonder-licht/