Over mij

Ik ben Aradia van Magical Nature. Ik ben energetisch en holistisch therapeut. Ik ben Reiki-master en Coach.

Ik ben geboren en getogen in Amersfoort en kind van een éénoudergezin. Mijn vader  is overleden toen ik 7 jaar oud was. Ik heb tot aan mijn puberteit veel dierbaren verloren en dingen meegemaakt en dit allemaal verwerkt; dit maakt me tot wie ik nu ben. Ik heb
hierdoor de gelegenheid gekregen te mogen groeien en ontwikkelen.

Als klein kind al was ik graag buiten en was gek op de natuur en op dieren. Ik zat liever onder/tussen de bessenstruiken als in de zandbak die we hadden. Sommige dieren waren in nood en moesten geholpen worden en dat deed ik dan ook. Dieren hebben geen stem en kunnen meestal niet voor zichzelf opkomen. Ik ben altijd al een ondernemend typje geweest. Toen ik groter werd, merkte ik dat er ook kinderen en volwassenen zijn, die hulp kunnen gebruiken. Dat was voor mij een logische, volgende stap die ik genomen heb, zonder daar echt over na te denken.

Ik ben verliefd geworden en getrouwd. Mijn man was en ís nog steeds militair. Hij is in totaal 5 keer op uitzending geweest. Als gezin ben je er op zulke momenten voor elkaar en voor je uitgezonden partner natuurlijk. Na 12 jaar in Duitsland gewoond te hebben in verband met het werk van mijn man, wonen we nu in Assen (Drenthe). De provincie met de mooie natuur en Hunebedden. Fantastisch!

De seizoenen zijn voor mij een belangrijke leidraad, waarnaar ik probeer te leven. De maan vind ik magisch mooi. De maan heeft invloed op al het water op aarde. Het beïnvloed eb en vloed. Mensen bestaan voor 70% uit water. De energie van de maan,
versterkt door de energie van de zon, beïnvloed ons. Vooral de volle maan is op ons van invloed. Ik zou niet zonder de maan en de natuur kunnen leven. De maan is ook de belangrijkste planeet in mijn geboortehoroscoop en ik voel daar echt een verbinding mee.

Op veel gebieden ben ik door dit alles ervaringsdeskundige en ik ben autodidact. Ik heb ook verschillende studies gevolgd. Ik volg mijn natuur, mijn intuïtie, wat goed voelt en waar ik goed in ben én waar ik voor gestudeerd heb.

Ik help mensen weer in hun kracht te staan en vanuit dat krachtcentrum weer in balans en harmonie te komen.

Voor de mensen onder ons die geïnteresseerd zijn in astrologie; ik ben vissen, ascendant ram en maan in tweeling. Voor de mensen geïnteresseerd in de Maya-cultuur; ik ben kin 72, de Gele resonante-mens en geboren op een GAP-dag.

De liefde voor de natuur zit in mijn hele wezen.
Wil je weten wat “my drive” is om te doen wat ik doe? Kijk dan op Mijn Blog:
https://www.magicalnature.nl/2018/07/04/geen-schaduw-zonder-licht/