Ontdek jouw unieke levensritme

Alles heeft een uniek ritme, energie en manier waarop iets op zijn best functioneert. Als je oplet, merk je dat het bij jou niet anders is. 

De manier waarop jij goed functioneert, wordt in eerste instantie bepaald door de stand van planeten, zon en maan toen jij geboren werd; je horoscoop.

Verder zijn je ouders van invloed, school, eerste baan, noem maar op. Alle invloeden die na je geboorte komen, zijn niet aangeboren, maar aangeleerd.

🍀 Al die normen en waarden zijn nu onderdeel van jezelf, maar
🍀 Passen ze ook bij jou?
🍀 Krijg je er energie van? Of kost het je energie?
🍀 Geef je op tijd je grenzen aan?
🍀 Heb je voldoende wilskracht om door te pakken en toch bij je gevoel te blijven?
🍀 Gebruik jij je intuïtie?
🍀 Kun je een negatieve ervaring omdenken?

 

Het zijn de elementen in jou, die jouw leven helpen een stuk aangenamer te maken. Het helpt jou je levensritme goed in kaart te brengen.

 

Deze training is constant in ontwikkeling omdat ik jou het beste wil bieden om jezelf te ontdekken. De modules Grenzen, Wilskracht, Positief denken en Intuïtie zijn reeds ontwikkeld. De elementen aarde, vuur, lucht en water zijn al vertegenwoordigd. De module van het 5e element is in ontwikkeling!

Heb je interesse om samen aan de slag te gaan met deze online training? Kijk in de shop of stuur me een whatsapp-bericht.

Alles is mogelijk, op jouw unieke manier.

Het programma bestaat uit 4 Modules, onderverdeeld in 21 Worksheets, 2 meditaties en een yogales.
Verder is er een Facebookgroep waar je kunt sparren met anderen en zijn er regelmatig sessies voor de vragen waar je mee zit.

Doe mee met dit unieke programma! Meld je aan!