Online holistic coaching

 

Review Nicole

Ze heeft mij goed geholpen met een vraagstuk in mijn leven. Omdat ik te ver weg woon om in haar praktijk te komen, heeft ze dat via een geboorte datum en foto gedaan. Ze is een mooi mens die goed werk verricht.

 

Er kan tegenwoordig heel veel online.
Dat geldt voor de diensten van Magical Nature ook.

Of het nu gaat om (vage) klachten, grenzen leren bewaken, je gezondheid, wilskracht ontwikkelen, omdenken, vermoeidheid te lijf gaan, een opgelopen trauma verwerken, jouw natuurlijke levensritme ontdekken; we kunnen mee aan de slag. 

Wil je weer vanuit liefde voor jezelf gaan leven? Kijken hoe je meer energie krijgt om te doen die je wilt doen? Dicht bij je eigen behoeftes blijven, zonder anderen voorbij te lopen? Dat kan! 

Ik help je met mijn kennis, kunde en ervaring verder, zodat jij zelf een nieuwe weg in kan slaan. 

Ook vragen over natuurgeneeswijzen, Bach bloesems en homeopathie kunnen online. 

 


Dus…

Kun je niet langskomen of woon je verder weg? Neem gerust contact met me op! Er is overal een mouw aan te passen.  

 

 

Tarieven   Home

 


Gebruik het inspiratiekwartier om te zien wat ik voor jou kan doen!

Inspiratiekwartier