Natuurreligie

 

Review Wendie

“Ik ben bij Aradia geweest voor een kaartlegging en dat was erg verhelderend. Er was een duidelijke rode draad te herkennen, zowel tussen de verschillende kaarten als ook in de thema’s die spelen in mijn leven. Ze nam alle tijd, was duidelijk in haar uitleg, gaf me ook fijne adviezen en dacht mee over oplossingen en mogelijkheden.
Aradia, dankjewel!”

 

Één met de natuur

Als Peuter was ik al één met de natuur. Ik zat liever tussen de bessenstruiken dan in de zandbak. Mijn opa was ook een echt natuurmens en had een gave met dieren.

In 1993 zijn we in Duitsland gaan wonen. We woonden in een postzegel-groot dorpje met eromheen alleen natuur en bos. Vanaf het moment dat we daar woonden, begon het bij mij echt te kriebelen.

Moeder Natuur riep. Ik ben in die jaren ingewijd in de 1e en 2e graad van de Oude Religie. Ook kreeg ik interesse in de Mayacultuur en het Sjamanisme. De maan kon ik ’s avonds vanuit ieder raam zien.

Ik leef met de energie van de 13 manen in ons kalenderjaar. Ik vier de 4 zonnefeesten en de 4 landbouwfeesten op een moderne manier die bij deze tijd past. Samen vormen ze het Jaarwiel. (In het Engels “Wheel of the Year”).

 

Mijn verbinding met de natuur vind je in alles terug. Ook werk ik met de 5 elementen, te noemen Aarde, Lucht, Vuur, Water en Spirit.
In mijn cursussen; “De maan en ik” én “Ontdek jouw unieke levensritme” is dit terug te vinden.

Wat kan ik aanbieden?

• Een kaart- of tarotlegging
• “De maan en ik” – cursus
• “Ontdek jouw unieke levensritme “ – cursus
• Één op één begeleiding in de natuurreligie

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem gerust Contact op. 

 

20210711_112624

Wees welkom!