Natuurgeneeswijzen

Ik werk zowel met enkelvoudige homeopathische middelen als met samengestelde homeopathische middelen. Iedere keer zoek ik uit wat het best werkende middel voor de situatie is. Het gekozen middel mag niet de werking van eventuele andere (reguliere) middelen tegenwerken.

De bedoeling is dat het lichaam aan het werk gaat om afweer op te bouwen tegen die stof. Als iemand zonder klachten een homeopathisch middel neemt zal hij daarom beginnende ziekteverschijnselen krijgen. Iemand die ziek is wordt er, na een tijdje, juist beter van. fytotherapie werkt net als de meeste reguliere medicijnen: ze bestrijden de klacht zelf.

Homeopathie kan ook goed bij dieren worden toegepast. Ik heb dit reeds vaak gedaan en daar goede ervaringen mee. Dieren zijn het bewijs dat bovenstaande niet alleen werkt als je erin gelooft.

 

Bij de combinatie van de reguliere geneesmiddelen op voorschrift en alternatieve geneeswijzen, is het altijd verstandig ook met de desbetreffende specialist te overleggen alvorens de middelen te gaan innemen.

 

       

 

 

 

 

 

 

 

Tarieven  Home