Natuurgeneeswijzen

Homeopathie

Het kan zo maar zijn dat een homeopathisch middel voor jou op dit moment de oplossing is. Ik werk zowel met enkelvoudige homeopathische middelen als met samengestelde homeopathische middelen. Iedere keer zoek ik voor je uit wat het best werkende middel voor de situatie is. Het gekozen middel mag immers niet de werking van eventuele andere (reguliere) middelen tegenwerken.

De bedoeling is dat het lichaam aan het werk gaat om afweer op te bouwen tegen die stof. Als je zonder klachten een homeopathisch middel neemt, zal je daarom beginnende ziekteverschijnselen krijgen. Iemand die ziek is, wordt er, na een tijdje, juist beter van. Fytotherapie werkt net als de meeste reguliere medicijnen: ze bestrijden de klacht zelf.

Homeopathie kan ook goed bij dieren worden toegepast. Ik heb dit al vaak gedaan en daar goede ervaringen mee. Dieren zijn het bewijs dat bovenstaande niet alleen werkt als je erin gelooft.

 

Kruiden

Geef je de voorkeur aan kruiden? Dan ben je hier ook aan het goede adres. Met mijn HBO Kruidengeneeskunde geef ik je graag advies. 

Ook kun je bij mij theemelanges laten samenstellen. De drie theemelanges die ik nu heb, zijn een ontstressende, relaxthee en een verwarmende avondthee: Magical Calming tea en Warming Zenn. En een Voorjaarsthee. 

270184542_4731478216936107_6083885507256370563_n

 

Bij de combinatie van de reguliere geneesmiddelen en alternatieve geneeswijzen, is het altijd verstandig ook met je eigen specialist te overleggen voordat je de natuurgeneesmiddelen gaat innemen.

 

       

Heel bv

 

Tarieven    Home