Edelstenen en mineralen

Tijdens een consult, kan wel eens blijken, dat het verstandig is om een bepaalde edelsteen te gaan dragen of anders te gebruiken.

Helen met edelstenen is niet iets nieuws, het gaat al eeuwen terug. De eerste berichten die hierover gevonden zijn, gaan terug naar 4000 voor Christus.

 

Edelstenen kunnen natuurlijk als sieraad gedragen worden en zo hun energie afgeven. Edelsteenwater kan gedronken worden, aan badwater worden toegevoegd of gebruikt worden op kompressen.
Ook edelsteenolie of edelsteenessence is een toepassingsmogelijkheid.

 

Edelstenen kunnen ook tijdens een reikibehandeling worden gelegd op plekken op het lichaam en men kan ook goed mediteren met edelstenen.
Iedere edelsteen heeft zijn eigen unieke chemische samenstelling, energie en werking. Ze werken op lichaam, psyche en de chakra’s.

 

Edelstenen kunnen natuurlijk op gevoel uitgekozen worden. Ook kan er uitgetest worden of een bepaalde edelsteen de spieren en dus de klant sterker maakt (kinesiologie).
Verder horen er bij ieder sterrenbeeld bepaalde edelstenen en wordt een edelsteen vaak ook gebruikt voor magische doeleinden.
Ik heb de mogelijkheid om voor u uit te zoeken welke edelsteen bij uw sterrenbeeld past. Neem contact met me op als u hier vragen over hebt.


Reinigen en opladen

Reinigen van edelstenen kan onder stromend water of in Hematiet-trommelsteentjes. Opladen kan in Bergkristal-trommelsteentjes of in het licht van de volle maan. Dit kan een dag voor de maan vol is, tijdens de volle maan en de dag erna.
Sommige stenen kunnen ook in zonlicht opgeladen worden, maar lang niet
alle stenen!


Gouden Driehoek

De Gouden Driehoek bestaat uit Bergkristal, Rozenkwarts en Amethist. Deze drie stenen hebben ieder hun eigen unieke energie. Gecombineerd versterken ze elkaar en zijn daardoor gezamenlijk zeer geschikt om alle negatieve energie om te zetten in positieve energie. Er komt zo weer harmonie, balans en een prettige sfeer in de ruimte waarin de Gouden Driehoek gelegd wordt.