Consult

Wat kun je verwachten bij het eerste consult in de praktijk?

We maken eerst even kennis met elkaar, je krijgt wat te drinken. 
Dan gaan we in gesprek om helder te krijgen wat jouw klachten en strubbelingen zijn en wat ze met je doen. Het eerste consult duurt daardoor ook meestal iets langer, zo’n 1,5 uur. We kijken ook naar wat jouw natuurlijke week- en levensritme is waarin jij het best functioneert.

Meestal wordt er na het eerste consult nog een vervolgconsult gepland. Een vervolgconsult duurt meestal maximaal 1 uur. Aan het eind van het vervolgconsult kijken we of één vervolgconsult voldoende is. Vaak is dit wel het geval. 

Tijdens een jaarlijkse check-up kijken we of jij je eigen ritme nog volgt en nog in balans bent. Ook kijken we natuurlijk naar je gezondheid van dat moment. 

Ik heb een brede kennis en ervaring. Daardoor kan ik jouw helpen op de manier én met de middelen die het best bij jou passen.

Het kan zijn dat je klachten hebt, waarvan de oorzaak vaag is. Dat is geen probleem.
Ik kijk naar jouw als persoon. Vage klachten zijn voor mij géén reden om je niet te kunnen helpen. “Het zit tussen je oren”, of “het zijn alleen maar spanningen”, zijn bij mij zinnen waar ik niets mee doe. Ook spanningen kunnen lichamelijke klachten veroorzaken. Het zijn dan nog steeds échte lichamelijke klachten. 

Ik werk op een holistische manier. Het woord “holistisch” komt van het Griekse holos wat geheel betekent. Volgens het holisme hangt alles met elkaar samen. 
Omdat ik ook geloof dat alles in verbinding is met elkaar kijk ik naar lichaam, geest, emoties en het onderbewustzijn. 

Is er een reden waarom je niet langs kan komen in de praktijk? 
Geen probleem, maak gebruik van de mogelijkheid tot een online afspraak

 

Tarieven   Home

 

Praktijkruimte Magical Nature te Assen, Drenthe

Contact