Consult

Review Nadia

Een prachtige vrouw met ontzettend veel ervaring en talent. Zeer professioneel. Mijn leven is er door veranderd. Ze steunt me nog steeds. Toen mijn lichaam zei, nee en mijn arts ook. Was zij degene die zei, Ja. En ze had gelijk. Super dupper blij.

 

Wat kun je verwachten bij het eerste consult in de praktijk?

We maken eerst kennis met elkaar als we nog niet uitgebreid via telefoon of social media contact hadden.  

Dan gaan we in gesprek om helder te krijgen wat jouw klachten en strubbelingen precies zijn. Het eerste consult duurt daardoor ook meestal iets langer, zo’n 1,5 uur. 

Je kunt bij mij terecht voor fysieke klachten en als je last hebt van (chronische) stress. Ook ben ik er voor je als je niet precies weet wat er met je aan de hand is. 
Ik kijk wat nodig is, om je weer net zo fijn en energiek te kunnen voelen als voor je klachten.
Samen kijken we hoe jij dit zelf kan bijhouden, zodat het ook zo goed blijft gaan. We kijken naar wat jouw natuurlijke week- en levensritme is, waarin jij het best functioneert.

Meestal is er nog een vervolgconsult nodig. Een vervolgconsult duurt meestal maximaal 1 uur. Tijdens een jaarlijkse check-up kijken we of jij je eigen ritme nog volgt en nog in balans bent. Ook kijken we natuurlijk naar je gezondheid van dat moment. 

Ik heb een brede kennis en ervaring. Daardoor kan ik jouw helpen op de manier én met de middelen die het best bij jou passen.

Het kan zijn dat je klachten hebt, waarvan de oorzaak vaag is. Dat is geen probleem.
Ik kijk naar jouw als persoon. Vage klachten zijn voor mij géén reden om je niet te kunnen helpen. “Het zit tussen je oren”, of “het zijn alleen maar spanningen”, zijn bij mij zinnen waar ik niets mee doe. Ook spanningen kunnen lichamelijke klachten veroorzaken. Het zijn dan nog steeds échte lichamelijke klachten. 

Ik werk op een holistische manier. Het woord “holistisch” komt van het Griekse holos wat geheel betekent. Volgens het holisme hangt alles met elkaar samen. 
Omdat ik ook geloof dat alles in verbinding is met elkaar kijk ik naar lichaam, geest, emoties en het onderbewustzijn. 

Is er een reden waarom je niet langs kan komen in de praktijk? 
Geen probleem, maak gebruik van de mogelijkheid tot een online afspraak

 

Tarieven   Home

 

Praktijkruimte Magical Nature te Assen, Drenthe

Contact