Coaching

Review Ria

Heel fijn om geholpen te worden als ik het zelf even niet meer zie hoe ik met bepaalde zaken verder kom. Met hulp van handvaten die op een fijne manier gegeven worden om weer verder te kunnen, maar ook een luisterend oor die er altijd is is heel prettig.

 

Soms is je accu even bijna of helemaal leeg. Maar je wilt wel verder in je leven. Misschien zijn er gebeurtenissen uit het verleden die je tegenhouden. Spelen er bepaalde problemen waarmee je zelf aan de slag wilt. Je hebt alleen dat extra zetje nodig. Ik help je graag zodat je de obstakels kunt overwinnen die je nu tegenhouden. Zo kun jij een happy leven leiden met een opgeruimd gevoel. 

 

Het woord coach of coachen is een (oud) Frans en/of Engelse woord voor een wagen of koets die mensen vervoert van de ene naar de andere plaats. Het besturen van deze wagen of koets werd coaching genoemd. Het coachen nu houdt in dat we even samen bestuurder zijn en zo langs obstakels kunnen komen die jouw bezighouden.

 

Of het nu gaat om grenzen bewaken, jouw gezondheid, wilskracht, omdenken, vermoeidheid te lijf gaan, opgelopen trauma verwerken, jouw natuurlijke levensritme ontdekken; we kunnen mee aan de slag zodat jij weer het leven kan leiden zoals jij dat wilt. Blij zijn, voldoende energie hebben en tegenslagen kunnen incasseren.

Je wilt jouw unieke levensritme ontdekken, zodat je met inzichten en handvatten jouw levensritme kunt vasthouden. Daardoor heb je meer energie om te doen wat je wilt doen op jouw manier. Lekker leven!

 

Tijdens een jaarlijkse check-up kijken we of jij je eigen ritme nog volgt en nog in balans bent.

 

Home     Tarieven