Energetisch Coachen

Energetische coaching en therapie

Als energetisch coach en therapeut maak ik gebruik van kinesiologie en een kaartreading of kaartlegging, ondersteund met de biotensor om contact te krijgen met jouw lijf en onderbewuste.

Een Biotensor is een energetisch testinstrument. Hij ziet eruit als een lange dikke draad met een metalen, houten of handvat. De biotensor is ontwikkeld door de Duitse filosoof Dr. J Oberach en komt voort uit de pendel en de wichelroede.

Kinesiologie betekent “de leer van de beweging” en is tevens een methode om uit te zoeken waar en waarom de balans in het lichaam verstoord is geraakt en hoe die balans kan worden hersteld.

Dit gebeurt door middel van spiertesten. Ik test bij de klant of een spier ergens sterk of zwak van wordt. Als het blijkt dat jij als persoon goed te testen bent, gebruik ik vaak in plaats daarvan een biotensor. Het gebruik van de biotensor is prettiger dan al die spiertesten. Het testen met de biotensor kan ook gewoon zittend op een stoel gebeuren.

Hoe werkt het?

In het lichaam lopen energiebanen, ook wel meridianen genoemd. Meridianen lopen door het hele lichaam. Zij verbinden lichaamsdelen, organen, spieren, zintuigen en de psyche/geest met elkaar. Op het moment dat er ergens een verstoring zit, heeft dat direct gevolg voor de rest van het lichaam en zal er een blokkade in energie op te merken zijn. Spieren worden zwakker van stress en negatieve energieën.

Op de lange duur kunnen kleine dingen (stress, verkeerde voeding, een ruzie, levensvragen, zorgen, hoog gevoeligheid, et cetera) grote gevolgen hebben op het lichaam en de geest en kun je serieuze klachten krijgen.

Misschien ga je één keer (of vaker) over je grenzen omdat je veel taken en werkzaamheden hebt. Je bent bijvoorbeeld werkende vrouw, moeder, mantelzorger en probeert voor jezelf nog tijd over te houden. Je onderbewuste (je lijf) registreert het feit dat jij over je grenzen gaat. Dit ontneemt je energie en ook spierkracht en deze gegevens worden opgeslagen in het lichaam.

Reactie van een klant:

“Ik ben bij Aradia geweest voor een tarot legging en dat was erg verhelderend. Er was een duidelijke rode draad te herkennen, zowel tussen de verschillende kaarten als ook in de thema’s die spelen in mijn leven. Ze nam alle tijd, was duidelijk in haar uitleg, gaf me ook fijne adviezen en dacht mee over oplossingen en mogelijkheden.
Aradia, dankjewel!”

 

Je lichaam vertelt in feite een verhaal. Dit verhaal komt naar voren door middel van de kinesiologie-test en de reading. Uit dat verhaal komen inzichten wat er precies speelt. Blokkades in het lichaam kunnen verholpen worden. Meestal zijn er in 1 à 2 sessies voldoende inzichten voor een volledig verhaal.
Met de inzichten en het verhaal wat je lijf verteld ga ik met jou de ingesleten patronen verder bekijken en aanpakken.

Jij bent uniek en bij iedereen zal de coaching om weer een zelfverzekerd en sprankelend persoon te worden, ook uniek zijn.

 

In onderstaand artikel ga ik wat dieper in op kinesiologie en meridianen nou precies zijn.
Kinesiologie en Meridianen

Wil je mijn tarieven weten? Klik dan hier