Ik kan bijna niet wachten!

Ineens was het gevoel daar. Ik wilde het dit jaar nog regelen. Eerder was ik er nog niet aan toe, blijkbaar.

En nu, nog voor de zomervakantie, ontvang ik mijn laatste Reiki-inwijding. Het Reiki Masterschap wordt dan afgerond. Dan mag ik ook anderen inwijden in deze healingmethode.

Had het ook sneller gekund? Ja, zéker wel. Mijn Reiki I inwijding ontving ik in 2002 al. Bewust heb ik de tijd genomen. Om te groeien als mens en reikihealer. Ik heb er mijn eigen reis van gemaakt. Iedere keer kreeg ik zo’n gevoel van “Ja, nu is het weer tijd voor een volgende stap in je spirituele groei”. Zo dienden Reiki II en Reiki 3A zich eerder aan. Het lijkt of de energie nog meer stroomt, sinds ik deze beslissing nam.

REIKI
Bij een reikihealing voelt niet iedereen de energie stromen die hij of zij ontvangt. Dat hoeft ook niet. Heel gevoelige mensen voelen een lichte stroom of warmte. Reiki ontvangen is erg fijn om te ontspannen en om een helingsproces te bevorderen en te ondersteunen.

Iedereen kan het leren. Het is een universele energie die je al in je hebt. De inwijdingen zijn om de energiekanalen open te zetten en om te zorgen dat jij een afspraak met jezelf en het universum maakt om reiki voor het goede in te zetten.

Dieren voelen de energie heel goed aan. Mijn katten probeerden er altijd bij te zijn, als ik iemand reiki gaf.

Sommigen geven onbewust al een vorm van helende energie af aan anderen. Door een reiki-inwijding wordt deze energie nog meer versterkt. Je kunt de verschillende healingsvormen dan ook goed combineren.

HET MAG EVEN DUREN
De afspraak is gemaakt met mijn Reikimaster. Ik kijk er ontzettend naar uit. Een lang weekend is voor de inwijding ingepland. Er wordt niets afgeraffeld. Zo’n mooi proces mag ontstaan. Dit jaar nog mag ik anderen ook in gaan wijden. Een mooi en bijna heilig proces.

EN JIJ?
Ben je toe aan een reikihealing? Of zou je ook een inwijding willen?
Wil je er meer over weten, stuur me dan een App of e-mail. Ik beantwoord je vraag zo snel mogelijk.