Voorjaarsschoonmaak

1 februari vierden we met de vrouwencirkel het voorjaarsfeest Imbolc. Deze Imbolc-periode naar het voorjaar toe, is een periode van heling, vernieuwing en reiniging. Van jezelf, je huis en je omgeving.

In de periode naar het voorjaar toe ben je vaak snel moe, heb je een gevoelige huid of last van je spijsvertering. Het is een goed moment om overtollige giftige afvalstoffen uit je lichaam te verwijderen.

KRUIDEN
Dat kan met kruiden. Als je reguliere medicatie gebruikt, kunnen de kruiden de werking van de medicijnen beïnvloeden of tegenwerken. Ik kan je daarin adviseren.

TRIAS
Homeopathisch kun je ook goed ontgiften met de Triaskuur van Heel Biologische Geneesmiddelen. Deze kuur werkt nog dieper in het lichaam door en pakt ook je lymfesysteem mee.
Je bent daarna fitter en gezonder, je huid is frisser en je bent klaar voor de lente.

Wil je persoonlijk advies over de Triaskuur, dan kun je deze met de code “TRIAS2023” gratis krijgen tot 1 maart.

Gebruik je liever toch kruiden, dan krijg je met de code “HERBS2023” 50% korting op een persoonlijk detox advies met kruiden.

Stuur me een whatsapp via 06-38111440 om een afspraak te maken met één van de bovenstaande codes.

ENERGETISCH REINIGEN
Naast de voorjaarsschoonmaak in huis, als je die nog houdt, kun je je huis ook energetisch reinigen. Dit kun je doen door je huis te bewieroken met witte salie. Je begin boven op zolder en je gaat alle ruimtes door totdat je beneden bij voor of achterdeur uitgekomen bent.

Jezelf energetisch reinigen kun je op dezelfde manier doen met de witte salie.
Je kunt een douche nemen en je energetische reiniging visualiseren.
Je kunt een edelsteen dragen, bijvoorbeeld tijgeroog, zwarte toermalijn of rozenkwarts.

Ik wens je een mooi en magisch voorjaar toe.