Is jouw accu wel eens leeg?

Het is donderdagavond als de accu van zowel mijn mobiel als tablet leeg zijn. Ik laat het maar even zijn. Ook de powerbank is leeg.

Het is een gewéldig goede, maar drukke week geweest. Nieuwe evenementen ingepland. Daarvoor een nieuwe pagina op de website gecreëerd, inspiratie opgedaan voor de praktijk en vrouwencirkel en ook mentaal even vastgelopen.

https://www.magicalnature.nl/events/

Ook de pendels en biotensors voor de eerste workshop zijn klaar voor gebruik én een nieuwe eigenaar. Misschien is mijn accu ook wel even leeg en mag het even zo zijn.
Even niets en dat gun ik mezelf. Het is belangrijk om goed voor mezelf te zorgen en rust te nemen.

Durf jij jezelf dat ook van tijd tot tijd te gunnen?!

In maart heb ik een extra opleidingsdag over intoleranties, histamineovergevoeligheid en -overschot. Als je daar vragen over hebt, laat het me dan weten. Ik neem de vragen mee tijdens de trainingsdag, zodat ik ze voor je beantwoorden kan.

Wist je trouwens dat Bach Remedies en (complex)homeopathie ook heel goed bij dieren werkt? Dieren reageren niet op placebo’s, “faken” niet en laten zien dat het écht werkt. (Al hoef ik daar niet van overtuigd te worden).

Complexhomeopathie zijn homeopathische middelen met een breed werkingsgebied. Er zitten meerdere homeopathische middelen in, die elkaar qua werking overlappen. Dat is handig omdat het bij een dier toch niet altijd helemaal duidelijk is, wat er speelt. Ze kunnen niets uitleggen, zoals wij dat wel kunnen. En lichaamstaal lezen, lukt niet altijd.
Het enige waar je voor moet uitkijken is de alcohol die in de druppels zit. Die kun je met kokend water laten verdampen.

Als je vragen hebt over natuurlijke middelen bij dieren, mag je ze rustig stellen. Ik ben gek op dieren, ze zijn op recht, eerlijk en echt. En ik heb er een studie in gevolgd; dierhomeopathie. Wat is jouw lievelingsdier? Laat het me weten!