Een Nieuw Jaar, een nieuw begin

Ik had het op facebook al over onze kerstboom uit de tijd dat ik als kind nog bij mijn moeder woonde. Het was een kunstboom. De beelden waren van rubber. De kameel en drie koningen stonden achter de boom verstopt totdat het 5 januari was. Dan mocht ik ze naar voren zetten. Geweldig vond ik het, als ik dat mocht doen.

Mooi; waar je vroeger als kind nog gelukkig van kon worden. Soms heb ik het idee dat, met alle overvloed, het voor de huidige kinderen veel moeilijker is.

Dankbaar zijn, tevreden en blij zijn met wat je hebt. Lekker buiten spelen en vies worden.

Kun jij overvloed in je leven zien als je om je heen kijkt?

De 12 dagen Yule-tijd is nu voorbij. Stapje voor stapje wordt het ‘s middags langer licht. Moeder Aarde is zwanger van een nieuw jaar vol groei, bloeiende natuur en overvloed. We mogen gaan nadenken, invoelen en dagdromen wat het nieuwe jaar ons zal gaan brengen.

7 januari is de eerste volle maan van dit jaar. Deze volle maan brengt je meer naar jezelf en je gezin/familie. Het is een emotionele volle maan. Je mag je emoties, gevoelens omarmen. Wegstoppen is niet goed. Het heeft uiteindelijk een negatief effect op je lichaam.

Als je meer met de maan wilt leven, dan kun je de Maancursus “De Maan en ik” bij mij volgen. Het leert je wat de maancyclus over jou en jouw leven zegt, wat voor een invloed het heeft en wat je ermee kunt bereiken als je volgens de maan gaat leven.

Van af dit jaar zal ik ook een workshop geven in Assen over de jaarcycli van de maan en de seizoenen. Wat vertelt het je en hoe kun je het toepassen in je leven.

Ik heb niet echt goede voornemens, maar ben wel van plan om mijn hart meer te volgen en me minder te haasten.

Natuurlijk blijf ik vanuit mijn praktijk Magical Nature werken en is er een samenwerking met Coöperatie OngeEikt Assen.

Je kunt een afspraak maken voor een holistisch consult, holistische coaching en/of reikihealing. In de winkel van de coöperatie heb ik leuke sieraden liggen, runesets (die ook gepersonaliseerd te bestellen zijn) en Moeder Aarde kaarsen in 2 formaten.

Ook kruidenthee, speciaal op jou afgestemd, is te bestellen.

Ik wens jou een magisch, bijzonder, gezond en gelukkig jaar toe.

Warme groet, Aradia