Energie binnen het gezin versterkt elkaar

Als je met meerdere vrouwen in één gezin leeft, herken je het wel. Vaak wordt je tegelijkertijd ongesteld. Ook is het zo dat huisdieren vaak soortgelijke klachten hebben of krijgen als hun baasjes of “personeel”. Hier een voorbeeld met toestemming geplaatst.

Mijn klant was uiterst verbaasd, toen ik haar getest had.  “Nee, dat is niet waar!”
Haar verbazing veranderde even in frustratie, maar ze herstelde zich.

“Dat is bijzonder”, was het enige wat er nog uitkwam. Wies had een blokkade in haar leverenergie. Ik was ondertussen bezig de blokkade op te lossen. Wies merkte op dat ze snel gefrustreerd en prikkelbaar was. Verder had ze snel last van migraine.

Het bijzondere was, dat haar kat de laatste tijd leverproblemen had gehad. Vlekje had van de dierenarts medicatie gekregen en was al een stuk beter.

Het gebeurt vaker dat als ik een klant behandel dat het huisdier iets soortgelijks heeft. Soms behandel ik beiden.

Wies zit inmiddels weer beter in haar vel, let op voeding en slikt nog homeopathie. Als je je niet happy voelt, blijf er niet mee lopen en maak een afspraak. Voor jezelf of je huisdier. Kijk hier voor meer informatie

Consult