Vier jij iedere dag feest?!

Regelmatig sta ik even stil bij de dingen waar ik dankbaar voor ben. Als je dat doet, dan word je daar blij van! Probeer het maar eens.

“Ik ben dankbaar dat ik een huis heb om in te wonen en dat ik opgevoed ben door liefdevolle moeder. Ik ben dankbaar dat ik als kind naar school kon. En dankbaar dat ik als volwassene nog de kans kreeg om aanvullende opleidingen te volgen.
Ik heb het geluk dat ik kan samenwonen met mijn lief en dat hij achter keuzes staat die ik maak voor mijn praktijk. Dankbaar dat dit al het 5e jaar is dat mijn praktijk bestaat.
Ik ben blij en dankbaar voor het wederzijds respect in mijn directe omgeving. Ik ben dankbaar dat de natuur, ondanks alles, nog steeds de kracht heeft om te groeien en te bloeien.” Zoveel dingen om dankbaar voor te zijn.
Waar ben jij dankbaar voor?

Bach Bloesems

Ze zijn handig en makkelijk in gebruik om je emotioneel te ondersteunen. Bijvoorbeeld Cerato. De bloesem van Loodkruid. Voor mensen die hun eigen oordeel en beslissingen niet vertrouwen. Mensen die zich snel omver laten blazen en zich laten misleiden door het advies van anderen. Ze vertrouwen niet op hun eigen intuïtie en inzicht.

Maar als je nou snel neigt naar snoepen en te veel eten, of een gevoelige maag hebt (of een combinatie hiervan), kun je Cerato ook heel goed gebruiken.
Veel Bach Bloesems hebben ook een fysieke werking. Als je meer wilt weten van een specifieke bloesem, reageer dan op deze mail. 😉

Lente

Het prille voorjaar is een feit en langzaam komt Moeder Aarde tot leven. Je mag nadenken over wat jij wilt laten ontstaan. Zodat je dit kunt zaaien en planten in de lente. Letterlijk of figuurlijk. Het hoogtepunt van de lente wordt gevierd met de Lente-equinox op 21 maart. Ik heb er nu al zin in!

Ik zal voor de lente-equinox ook weer een ritueel en een pakket maken. De eerste ideeën zitten al in mijn hoofd!! Wil je een pakket ontvangen? Laat het me dan alvast weten, dan houd ik er rekening mee.

Als je het voor het kiezen had, zou je dan een kruidenthee bij een ritueelpakket willen?

Het blijft nog wel even een strijd tussen de winter en de lente, maar uiteindelijk zal de lente winnen. Tot die tijd is het goed om extra supplementen in te nemen. Er zitten helaas niet meer genoeg vitaminen en mineralen in onze groente en fruit. Dit door “veredeling” van de soorten en de snelle manier van kweken.

Heb je nou lichte klachten, of altijd wel laaggradige ontstekingen (bijvoorbeeld je huid, spieren, noem maar op). Dan is er altijd wel een homeopathisch middel of kruid om je te ondersteunen. Als blijkt dat het middel goed voor jou werkt, kun je het gewoon ook zelf bestellen. Je hoeft dus niet keer op keer terug te komen in mijn praktijk. Je krijgt de handvatten om zelf verder te kunnen.

Moede Aarde

Vanuit de paganistische spiritualiteit heeft alles een ziel. De jaarfeesten zijn een mooi ritme om te volgen omdat lichaam en ziel dit een natuurlijk ritme vindt. Ze zijn er al op afgestemd. De ritueel pakketten van de jaarfeesten helpen je daarbij.

Ieder volle maan is er een online vollemaan-viering op Facebook.
Wil je de online volle maanviering meedoen? Meld je dan aan bij de Facebookgroep Aradia’s Natuurmagie. (Beantwoord serieus even de vragen 😉)