Cheiron in the house

Tussen de buien door was het deze week goed uitwaaien. Wel koud, dat dan weer wel. Het weer, samen met de yoga die deze week online weer van start ging, maakt dat mijn hoofd lekker leeg is. Tijd voor weer nieuwe gedachten en overpeinzingen. En ruimte om daar weer verbindingen te leggen. Het gaat bij mij automatisch.

Qua weer was het deze week raar weer, we hebben alles gehad van sneeuw tot aan hagel en regen. Maar de zon was er ook nog even.
Het automatische deel van mijn lichaam heeft dan gelijk de neiging om weer in de winterstand te schieten. En wat gas terug te nemen.
En ik krijg gelijk weer zin in stamppot, jij ook?

Gek genoeg was deze week het ook Cheiron (uit je geboortehoroscoop) die aandacht vroeg en die je ook vroeg en vraagt om terug te kijken en los te laten. En daar hoort ook de winterperiode bij. Heel bijzonder!

Cheiron kan ervoor zorgen dat je er weer dingen van langer geleden opborrelen die je nog niet helemaal verwerkt hebt en waar je nog een keer naar mag kijken. Dit kan vooral spelen als je rond de 50 jaar bent of ouder, want Cheiron doet er 50 jaar over om weer terug bij zijn startpunt te komen in de horoscoop.

Bij mij staat Cheiron, de gewonde genezer, in mijn eerste huis. Ik maak er even gebruik van om te zien wat er terug te blikken valt.

Cheiron laat je zien dat het deel wat geheeld mag worden, of het deel dat je niet accepteert van jezelf (of waarvan je denkt dat de maatschappij hem niet accepteert), juist van heel grote waarde kan zijn en je uniek maakt. Je mag dat deel van jezelf omarmen.

Wil jij je Cheiron weten? Heb je hier vragen over?
Neem gerust contact op via whatsapp of e-mail.