Een terugblik

Een terugblik op het jaar 2020, wil ik dat nog? Een jaar voor de geschiedenisboeken.

In 1919 was Nederland druk met de Spaanse griep.

In 1818 was een revolutionair jaar met onder andere de oprichting van de Maatschappij van Weldadigheid, die een groot stempel gedrukt heeft op ons huidige economische- en verzorgingstelsel.

Ik probeer mijn inzichten van 2020 mee te nemen, net zoals de dingen waar ik van genoten heb en waar ik dankbaar voor ben. Wat 2021 ons brengt, weet ik niet.
Persoonlijk verwacht ik dat corona niet geheel verdwijnt en een ergere variant van het griepvirus blijft, met ieder jaar een cocktailprik, net zoals met de griepprik het geval is.

En ik hoop echt met een normale samenleving zoals we het gewend zijn. We zijn sociale wezens die echt contact nodig hebben. Vooruitgang op social media gebied is handig, maar moet geen normaal worden.

Echte verbinding, met respect voor elkaar, harmonie, ons verstand en intuïtie gebruiken. En dat we maar mogen kijken naar anderen als mooie bijzondere wezens die het recht hebben te bestaan. En dat geldt ook voor de dieren om ons heen.

Ik wens je een mooi, liefdevol, respectvol, gezond, intuïtief jaar met veel goede, dankbare momenten in verbinding met onze eigen natuur én de natuur om ons heen.

Liefs, Aradia