Onthaasten

Gisteren even heerlijk in de relax-stand. Even gas terug. Even onthaasten.

Dat gaat niet altijd vanzelf. We waren om 5 uur beiden al wakker en zijn daarom rond half 7 een flink stuk gaan lopen met de hond. Hond blij en wij al bewegend in de relax-stand. Daarna gechilld en ‘s middags nog een stuk gefietst. Blik op oneindig en verstand op nul.

Onthaasten is belangrijk. Je lijf heeft het nodig. Het is zeker niet gek om dat in te plannen.

Nou zijn wij sinds kort nog maar met zijn tweeën huis, maar als je jongere kids hebt, is het zeker belangrijk om iets te doen waarbij je onthaasten kan en je kids zich vermaken.

Als je kind Alle Dagen Heel Druk is of een vorm van ASS heeft, kan dat lastiger zijn. Ze hebben van die Duracells die nooit leeg gaan. En misschien herken je ook gedrag van je kind en haalt dat jeugdtrauma naar boven.

En voor die ouder komt dan het allerlastigste; af en toe even hulp vragen aan de omgeving. Want je kunt niet constant doorgaan. Je lichaam heeft soms even niets nodig. En je bent écht de enige niet. 😉

Ken je iemand in je omgeving die je hierin herkent? Kijk dan of je af en toe wat doen kan. Luister naar hun verhaal.

Heeft iemand hulp nodig, geef dan mijn gegevens. Ik help en ondersteun graag. Ik heb hier ervaring mee en ben kindercoach.

#relax #onthaasten #ass #adhd #gezondheid #luisteren #wandelen #natuur