2020 en de maan

2020, een jaar om nooit te vergeten. Ik ben realistisch positief ingesteld en zie dat het mooie, maar ook minder mooie dingen brengt. Eigenlijk zoals het leven, maar dit jaar net allemaal een tikje heftiger.

Ik voel dat goed voor jezelf zorgen extra belangrijk is. Dat wist ik al, maar dat wordt nu toch wel even benadrukt. Persoonlijk contact is even minder, dat is vervelend, maar daar zijn gelukkig allerlei alternatieven voor.
Videobellen is er voor mij één van. Zowel persoonlijk als videobellen voor holistic coaching. Of even een gratis inspiratiekwartier.

De afgelopen weken ben ik toch nog verder gaan kijken. De verbinding met de natuur is belangrijk. Helemaal nu. De natuur is zo mooi, maar ook zo veerkrachtig.
Zo’n mooi voorbeeld en iets waarvan ik geniet, ontspan en inspiratie uithaal.

En dan is er de maan.
Mother Moon, zoals ik vaak zeg. Die er altijd is en invloed op ons heeft.

Daarom heb ik besloten om alle drie de varianten van de maancursus “De maan als jouw gids” besloten blijvend in prijs te verlagen.

Door alle ontwikkelingen van de afgelopen maanden moeten we extra goed voor elkaar zorgen. Ik vind het fijn als daar op deze manier aan mee kan helpen.

Met deze cursus ontdek je alles over de maan. Haar invloed op de aarde. Welke invloed ze op jou persoonlijk heeft. Op je emoties, je lichaam en hoe je dat positief voor jezelf in kunt zetten. Je kunt straks beter intunen op de energie van de maan, weet meer over je vrouwelijke en mannelijke kant en doet daar je voordeel mee.
Je kunt straks het beste uit jezelf halen en dat inzetten in je eigen unieke leven.