Vallende ster

Toen ik gisteravond net op bed lag, kwam er ineens een vallende ster langs! Dat was nog eens gaaf!

Hij scheerde zo langs Venus heen. Venus, de meest heldere ster na de zon, die ‘s avonds tot aan juni bijna altijd fel aan de hemel te zien is. Ik heb begrepen dat zij de tweede helft van het jaar ‘s morgens aan de hemel zichtbaar is.

Ik heb natuurlijk een wens gedaan. Het is goed om in het leven nog wensen en dromen te hebben. Het is nog steeds mijn wens om zoveel mogelijk mensen te laten weten hoe uniek ze zijn. Dat jij je eigen ritme mag leven en goed voor jezelf mag zorgen. En hoe je dat kan doen op een holistische manier. Dat kan gratis met het inspiratiekwartier of met online holistic coaching.

Welke wensen heb jij?

Venus is ook een godin. Ze was ooit een Oud-Italiaanse vegetatiegodin. Ze was de beschermster van tuinen en wijngaarden. De meesten kennen haar als Romeinse godin van liefde en schoonheid.

En dat allemaal op de vooravond van Beltane, het vruchtbaarheidsfeest. Hoe mooi is dat?!
Vreugdevuren werden ontstoken ter ere van dit feest. Kuddes werden tussen twee vuren door gedreven om ze energetisch te reinigen en tegen ziekten te beschermen. De vruchtbaarheid van de aarde, het land en de dieren werd gevierd.