MET WELKE VRAGEN KUN JE TERECHT BIJ MAGICAL NATURE?

Die vraag krijg ik meer dan eens. En dat begrijp ik best. Ik ben geen monteur, geen fysiotherapeut en ik verkoop niets.
Kortom; wat ik doe is niet voor iedereen even duidelijk.

Wanneer kun je bij mij terecht?

Vaak zit jij al wat langer niet goed in je vel.
Je bent misschien naar meerdere artsen geweest en teruggekomen met de boodschap dat “het” tussen de oren zit en dat er fysiek niets aan de hand is. Je hebt geleerd om sterk te zijn en door te zetten. Het kan zijn dat je dit vanuit je ouders geleerd hebt, of omdat je een beroep hebt, waar dit van je gevraagd wordt. Het sterk zijn en doorzetten is in ieder geval een deel van jouw karakter geworden.

Ook kan het een gevoel zijn. Een gevoel dat het je niet lukt om een doel te bereiken. Het gevoel hebben dat de wereld tegen je is, dat alles altijd tegen zit. Dit zorgt dan voor negatieve gedachten. Je gaat piekeren. Je wordt bang, boos of verdrietig. Je hebt het gevoel dat wat je ook probeert, het toch niet zal lukken. Een negatieve spiraal dus, die steeds verder naar beneden gaat.

Het kan ook zijn dat je wel een duidelijke vraag hebt. Je twijfelt over het antwoord of anderen hebben je aan het twijfelen gebracht. Een kaartlegging en/of coachingsgesprek kan duidelijkheid verschaffen over welke richting goed zou zijn of juist niet.

Vaak ga je steeds weer over je grenzen. Dit doet het lijf niet goed, maar ook mentaal en emotioneel doet dit ieder mens niet goed.
Waarom heb je steeds dezelfde terugkerende patronen, waarom lijkt het veilig en juist om ze aan te blijven houden, terwijl dit niet zo is? Je lijf weet het antwoord.

Tenslotte komt het ook voor dat het ergens in huis niet fijn voelt, negatief en naar. Jij weet niet waar het vandaan komt of weet het wel, maar kan er zelf niets aan doen. In de meeste gevallen kan ik erachter komen wat voor een energie het is en kan ik ervoor zorgen dat het weggaat. Alles is energie, alleen niet alles is altijd zichtbaar voor ons.

Dit is zo een greep uit de dingen die ik doe en die op mijn pad komen. Heb je nog vragen? Wil je een afspraak maken?

Neem contact op via  Facebook Messenger of info@magicalnature.nl en ik help je verder.