MET WELKE VRAGEN KOMEN MENSEN NAAR MAGICAL NATURE?

Die vraag krijg ik meer dan eens. En dat begrijp ik best. Ik ben geen monteur, geen fysiotherapeut en ik verkoop niets.
Kortom; wat ik doe is niet voor iedereen even duidelijk.

Daarom wil ik er graag op ingaan om het duidelijk te maken.

Waarom komen mensen naar Magical Nature?

Vaak zit de klant die komt al langer niet goed in zijn of haar vel.
Hij of zij is misschien naar meerdere artsen geweest en teruggekomen met de boodschap dat “het” tussen de oren zit en dat er fysiek niets aan de hand is.

Ook kan het een gevoel zijn. Een gevoel dat het niet lukt om een doel te bereiken. Het gevoel hebben dat de wereld tegen je is, dat alles altijd tegen zit. Dit zorgt dan voor negatieve gedachten. Mensen gaan piekeren. Worden bang of verdrietig. Ze hebben het gevoel dat wat ze ook proberen, het toch niet zal lukken. Een negatieve spiraal dus, die steeds verder naar beneden gaat.

Sommige mensen komen met een duidelijke vraag. Ze twijfelen over het antwoord of kunnen zelf slecht kiezen. Een kaartlegging kan duidelijkheid verschaffen over welke richting goed zou zijn of juist niet.

Ook komen er mensen die steeds over hun grenzen gaan. Dit doet het lijf niet goed, maar ook mentaal en emotioneel doet het een mens niet goed.
Het kan ook zijn dat een vrouw of man juist te veel binnen haar of zijn grenzen blijft en daardoor nooit doelen behaald.
Waarom zijn deze patronen er, waarom lijkt het veilig en juist om ze aan te blijven houden, terwijl dit niet zo is? Het lijf weet het antwoord.

Tenslotte komt het ook voor dat het ergens in huis niet fijn voelt, negatief en naar. De klant weet niet waar het vandaan komt of weet het wel, maar kan er zelf niets aan doen. In de meeste gevallen kan ik erachter komen wat voor een energie het is en kan ik ervoor zorgen dat het weggaat. Alles is energie, alleen niet alles is altijd zichtbaar voor ons.

Dit is zo een greep uit de dingen die ik doe en die op mijn pad komen. Heb je nog vragen? Wil je een afspraak maken?

Neem contact op via  Facebook Messenger of info@magicalnature.nl en ik help je verder.