Coaching op afstand en Reizen

Als ik ergens heen wil wat verder weg is, pak ik de auto en rijdt er heen. Ik probeer dingen wel altijd te combineren. Wil je als mens nog verder weg, dan is daar ook nog het vliegtuig of de trein.

Als ik dat mijn oma of overgroot oma zou vertellen, die zou me verbaasd aankijken. Met de fiets naar de brievenbus vond zij al onzin. Dat stukje kun je toch best lopen?! Het lijkt zo gewoon in deze tijd, alle mogelijkheden qua vervoer en de grote afstanden die we kunnen overbruggen, maar dat is het niet.

Mensen in kansarme landen moeten soms dagen lopen om een arts te bereiken en hulp te krijgen. In het westen gaan we er gewoon heen, komt soms de arts bij ons en er zijn ook al apps om contact te houden met patiënten.

Ik heb een klant die ver(der) weg woont en dat is geen probleem. De eerste twee coaching sessies is ze bij mij geweest. Dat is handiger, omdat ik niet alles uit mijn praktijk mee kan nemen. Toen eenmaal de blokkades en vastgelopen patronen duidelijk waren, hebben we samen gekeken wat voor haar handig is. Vaak hebben we contact in de vorm van online coaching, soms komt ze hierheen en als ik het toevallig zo kan regelen dat ik op de route nog andere dingen heb, ga ik naar haar. Fijn en handig dat het tegenwoordig zo kan.

In gedachten zie ik mijn oma vol verbazing meelezen. 😂Maar tegenwoordig kan het echt, en wat is dat toch superfijn.

Maatwerk, want iedereen is uniek.