Souls

Als een mens overlijdt, wordt zijn lichaam begraven of gecremeerd. De ziel is het niet-stoffelijke deel van de mens. De ziel is verbonden met het universum, het goddelijke en het lichaam is eigenlijk zijn woning.
Als het goed is, gaat de ziel terug naar het licht, de bron, god of hoe je het noemen wilt. Daar worden zielen in alle gevallen liefdevol opgenomen. Zij zullen de eerste periode eerst rusten en helen.

Maar dat is in het gunstige geval. Als de betreffende ziel plotseling overleden is, een ongeluk gehad heeft, om het leven gebracht is of om een andere reden plotseling uit het leven gerukt is, kan het zijn dat het niet overgaat naar het licht. Als dat gebeurt, zitten ze gevangen in een tussen-wereld en weten vaak de weg naar het licht niet of willen dat niet om verschillende redenen.

Zielen in je energieveld

Zielen kunnen zich vasthechten aan je aura/ energieveld. In feite zit die ziel dan in jou leefwereld. Omdat dit gebeurt in energie (en de meeste mensen hier geen weet van hebben) gaat dit vaak onbewust.
Dit gaat niet zomaar, er zijn de juiste voorwaarden voor nodig. Veel mensen creëren die voorwaarden zonder dat ze het zelf weten.De ziel herkent zich als het ware in jou als “gelijke” met vaak soortgelijke ervaringen. Er zit een lek of opening in het energie-lichaam te zitten van de personen waar de ziel aan vasthecht.

Wat is een lek/opening in je energie-lichaam?
Lekken tussen het lichamelijke en stoffelijke lichaam zijn o.a. waar te nemen in de aura en in de chakra’s van mensen. Als een ziel eenmaal verbonden wordt met de aura van een mens op aarde, is het voor zowel de mens als voor de ziel niet mogelijk om zich zomaar los te maken. Het is niet altijd zo dat de ziel zich vasthecht, soms liften ze mee en zitten ze niet vast.

Hooggevoelige mensen of mensen die zich bewust zijn van het feit dat dit gebeuren kan voelen het wel. Doordat je bijvoorbeeld steeds last hebt van lichamelijke klachten die onverklaarbaar zijn. Of je zit niet lekker in je vel zonder reden. Of er is een zware, negatieve energie waarneembaar in huis.

De ziel die waarneembaar is, hoeft niet altijd negatief te zijn, het kan ook een overleden familielid, vriend, voorouder zijn die contact zoekt. Deze energie voelt dan ook anders, minder zwaar.

Het aura en negatieve energieën

De aanwezigheid van een negatieve energie in onze aura, onze energie, leidt tot storingen en opeenhopingen van negatieve energie wat weer leidt tot klachten die zich kunnen uiten in emotionele en psychische en lichamelijke problemen.

Het verzwakken van je aura kan meerdere oorzaken hebben:

  • Negatieve aardstraling en ook mindere mate elektro-smog, straling door elektriciteit et-cetera.
  • Overmatig gebruik van drank en of drugs
  • Zware behandelingen zoals chemokuren of bestralingen
  • Trauma’s of andere momenten van extreme zwaktes door ziekte en/of emotionele gebeurtenissen. Door deze zwakke momenten kunnen de teveel aan emoties niet door het lichaam verwerkt worden en ontstaan er diverse lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, migraine, slapeloosheid en spanningen.
  • Jezelf openstellen voor zielen zonder op de hoogte te zijn voor de gevaren, bijvoorbeeld door verkeerde “meditatie” of inwijdingen of rituelen.
  • Door onder andere deze oorzaken kunnen er gaten in de aura ontstaan waardoor negatieve invloeden van buitenaf de kans hebben om zich in de aura van die persoon te hechten met alle mogelijke gevolgen, het zogenaamde aura-lifting.
    Het is dus belangrijk om jezelf te beschermen.

Heb je vragen of hulp nodig? Laat het me weten! Als je een email stuurt naar Magical Nature, neem ik vrijblijvend contact met je op.