WIN EEN RELAXMIDDAG

VERLOTINGSACTIE – WIN EEN RELAXMIDDAG!

De feestdagen staan voor de deur. Voor de meesten een heerlijk ontspannen tijd. Tijd om even bij te komen. Ik wil graag dat je het nieuwe jaar net zo ontspannen kan beginnen.

Daarom verloot ik twee Reiki ‘Plus’ behandelingen!

Je krijgt en heerlijk ontspannende en helende reikibehandeling. Op de achtergrond ontspannende relaxmuziek. Een heerlijke ontspannende geur van aromatherapie hangt in de praktijkruimte. Na de behandeling krijg je een heerlijk kopje koffie, thee of cappuccino met iets lekkers erbij. Als je daarvan genoten hebt, krijg je nog een reading van mij. Dit kan zijn over een vraag die je hebt of over wat de komende periode een belangrijk thema voor jou zal zijn. Met een aandenken aan een heerlijk ontspannende relaxmiddag voor jouzelf ga je weer naar huis.

Als je op deze relaxte manier het nieuwe jaar wilt beginnen, vul dan de enquête in en maak kans op deze relaxmiddag!

Enquête starten!