Mijn grote voorbeeld

Op 10 november 2018 vierde ik dat mijn praktijk officieel 1 jaar bestaat. De datum waarop ik mij ingeschreven heb bij de Kamer van Koophandel

Na zoveel jaar toch die stap gezet om mijn kennis, kunde en ervaring te delen. Dit was al zo lang een droom van mij en ik had besloten mijn hart te volgen.

Mijn opa zou de dag erna, op 11 november jarig zijn geweest. Geboren op 11 november 1899. Klein van postuur, maar een grootse man. Mijn grote voorbeeld!

Hij had een grote liefde voor de natuur en de dieren. Hij had een eigen groentezaak en hij ging voor datgene waar hij in geloofde. Daar beet hij zich volledig in vast en hij gaf dan niet op.

Hij was gek op zijn kinderen en kleinkinderen en was begaan met iedereen om hem heen. Een betere opa en voorbeeld had ik niet kunnen hebben.

Op de foto is geschoten in 1919 en dit paard was zijn paard in de tijd dat hij in militaire dienst zat. Een vals paard waar alleen mijn opa mee lezen en schrijven kon. Het paard deed alles voor hem en vertrouwde hem volledig.